WOK GOURMET - FROKOSTORDNING

Vores unikke frokostordning byder på et alsidigt udvalg af nærende og smagfulde wok-retter, der bringer kulinarisk glæde til din arbejdsdag. Nyd friheden til at vælge blandt en række lækre muligheder, som alle er skabt med tanke på både smag og ernæring. Med Wok Gourmet bliver det nemt og bekvemt at nyde en sund, varieret frokost hver dag.

Udforsk mulighederne her på vores hjemmeside og brug vores prisberegner til at tilpasse dit ideelle frokosttilbud. Oplev hvordan Wok Gourmet gør frokosten til dagens mest eftertragtede øjeblik.!

Prisberegner, det tager 2 min.

– Få en uforpligtende pris

Tilfredse kunder

inspiration til dine smagsløg

Se vores fantastiske retter

Wok Gourmet laver frisk og autentisk thailandsk mad, som vores kunder kan tage med hjem. Alle vores mange retter er lavet fra bunden, og vi bruger altid friske råvarer, som er skåret i hånden, for at give den bedste smag

Kvalitet

Når vi laver mad til vores kunder, lægger vi vægt på kvalitet, service og renlighed.

Råvarer

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte, sikrer dig en god gastromisk oplevelse.

Autentisk

Vores mad er 100% autentiske Thai retter. Alle vores opskrifter er 1/1 med det orginale Thailandske køkken.

Eksempler på frokostordning menuer

 Vælg din menu og send os tid, sted og antal kuverter, så kommer vi straks tilbage. Ønsker du en skræddersyet menu er dette også muligt. 

Menu 1

Forret - Kung Chup Bangtod med rejer ¹

Indbagte rejer i tempura-dej med sesamfrø. Serveres med sød chili-sauce.

Hovedret - Phat Thai Kung ¹²

Stegte risnudler med æg, bønnespirer, forårsløg, soya, peanuts, citron og tamarinde-sauce. 

Menu 2

Forret - Thai Rolls Oksekød (4 stk) ³

Thai-forårsruller med oksekød, glasnudler, gulerødder, hvidkål og porre. Serveres med sød chili-sauce.

Hovedret - Kaeng Pet Gai ²³

Tilberedt med rød karry, kokosmælk, bambusskud, lange bønner, aubergine, sød basilikum samt rød og grøn peber. 

Menu 3

Forret - Kylling Satay (4 stk) ⁴

Kyllingespyd marineret i karry og kokosmælk. Serveres med peanut-sauce.

Hovedret - Phat Priew Wan ¹⁸

Tilberedt med sur-sød sauce, løg, gulerødder, ananas, agurk, forårsløg, tomat, babymajs samt rød og grøn peber.